Gisteren heeft ons het trieste nieuws bereikt dat na een kort ziekbed op 19 Maart ons zeer gewaardeerd lid Tiny Senders (78) is overleden. Tiny was 49 jaar een trouw lid van VZOD en een fantastisch schutter.

Graag gezien op de club, zeer sociaal, altijd vriendelijk en met veel humor vaak aanwezig. In 2011 ontving hij de zilveren bondsspeld wegens het 40 jarig lidmaatschap. Hij was ook een groot vrijwilliger geregeld was hij aanwezig bij diverse werkzaamheden en verbouwingen aan het clubgebouw, hij droeg dan echt zijn steentje bij. De laatste 10 jaren heeft Tiny helaas niet meer actief kunnen schieten dit door blessures aan zijn schouders als gevolg van ruim vijftig jaar voortbewegen in zijn rolstoel.

Toen Tiny in 1971 lid werd was het al heel snel duidelijk dat hij talent had voor handboogschieten, hij schoot in het eerste zestal dat later Nederlands kampioen werd. Hij behaalde veel prijzen nationaal en internationaal, nam deel aan interlands en zorgde zo voor extra naamsbekendheid van VZOD. Veel plezier beleefde hij aan het schieten van outdoor wedstrijden op de lange baan.

Hoogtepunten waren het vertegenwoordigen van Nederland op de paralympische spelen, met het Nederlands team behaalde hij meerdere successen en medailles.

Wij gaan Tiny heel erg missen en wensen Wieza, Rianne en Patrick veel sterkte toe met dit grote verlies.

Bestuur en leden van Handboogvereniging VZOD Zeelst.