Archer

Wat voor een vereniging zijn wij?

Wat kunt u van ons verwachten?

VZOD Zeelst is één van de grootste handboogverenigingen van Nederland. Wij zijn gevestigd op een mooie locatie in het kerkdorp Zeelst, Veldhoven. Bij VZOD worden verschillende vormen van handboogschieten bedreven, waaronder recurve, compound en traditioneel boogschieten.

Wanneer je bij ons komt boogschieten krijg je deskundige begeleiding van ervaren trainers. Zowel voor volwassenen als voor jongeren is handboogschieten niet alleen een leuk tijdverdrijf, maar ook een serieuze sport. VZOD is regelmatig gastheer van handboogevenementen op nationaal en internationaal niveau.

Is handboog schieten iets voor jou?

Weet je nog niet zeker of boogschieten echt iets voor je is? We bieden een cursus van 8 weken aan om het te proberen, uiteraard met het materiaal van de vereniging.

Gezellig uitje?

Ook kun je altijd bij ons terecht voor een uitstapje waarbij we je op een gezellige manier kennis kunnen laten maken met de handboogsport. Voor personeelsverenigingen, vriendengroepen, familie-uitje, of bijvoorbeeld buurtverenigingen hebben wij daarvoor een speciaal avondvullend programma samengesteld.

Meer informatie?

Wil je meer weten over trainingen, wedstrijden of bedrijfsuitje? Nu al zin om het boogschieten uit te proberen? Of heb je vragen over boogschieten bij VZOD in Veldhoven? Dan nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen of om verder te kijken op onze website.