Denk je dat er een “Robin Hood” in je schuilt en lijkt handboogschieten je een leuke sport, schrijf je dan in voor een introductiecursus om de basisbeginselen van de handboogsport onder de knie te krijgen.

Wat leer je

De cursus bestaat uit 8 lessen waarbij iedere les een aspect behandeld wordt.

Tijdens de cursus leer je vooral de basisprincipes van het boogschieten. Waar moet ik op letten, hoe raak ik mijn doel. Ook krijg je informatie over de verschillende soorten bogen. Welke boog past bij jou en wat lijkt je leuk.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om aan te melden voor de introductiecursus. Deze start 3 keer per jaar. Er is een cursus voor jeugd (tot 18 jaar) en een voor volwassenen. Je kunt in de kalender onder het kopje activiteiten de aanvangsdata (januari, april/mei en september) vinden.

Na aanmelding krijg je de verder benodigde informatie per mail. Let op, zorg dat vzod-zeelst.nl als veilige afzender is ingesteld of controleer je spambox.

Je gaat tevens akkoord met het plaatsen van foto’s waarop je voorkomt op onze website en Facebook pagina ter promotie van de vereniging of verslaglegging van wedstrijden (zie ook onze privacyverklaring).

    Aanhef
    Dhr.Mw.