Binnenkort is het weer zover: in mei dit jaar starten we weer met de Laddercompetitie! In deze wedstrijden nemen teams het tegen elkaar op om uitgenodigd te worden voor de finale, waar gestreden gaat worden voor de titel en mooie prijzen!

Opgave laddercompetitie

Om deel te nemen aan de wedstrijd dien je een team samen te stellen van 5 personen die geen van allen een geregistreerd schutter zijn en moet je een teamnaam bedenken. Je kunt kiezen om deel te nemen op de avond (voorronde) van een van de volgende datums: 7 mei, 14 mei of 21 mei 2022. Zodra je dit allemaal beslist hebt, kun je het team opgeven door te mailen naar beheer@vzod-zeelst.nl met de volgende informatie:

  • Contactpersoon
  • Email contactpersoon
  • Telefoonnummer contactpersoon
  • Team naam
  • Datum voorronde

Mocht het zo zijn dat de voorronde al vol is, dan zal er contact opgenomen worden om een andere geschikte datum te kiezen.

Uitleg laddercompetitie

De club opent om 19:15 uur. De bar zal geopend zijn en iedereen kan alvast kennis maken met elkaar en een drankje bestellen. Om 20:30 uur zal de wedstrijd beginnen. Iedere baan krijgt een beoefend schutter als coach en deze coach zal ervoor zorgen dat er veilig geschoten wordt. Ieder teamlid schiet per ronde één pijl. Aan het eind van de wedstrijd wordt de totaalscore berekend. De 3 beste teams van de avond zullen uitgenodigd worden om te komen schieten tijdens de finale op zaterdag 28 mei 2022. Daarnaast worden de beste 3 individuele schutters ook nog uitgenodigd voor het individuele duel op diezelfde zaterdag!

Kosten en prijzen

De kosten om deel te nemen aan de wedstrijd bedraagt €40,- per baan. Voor 5 deelnemers bedraagt dan €8,- per deelnemer van je team. Als je uitgenodigd wordt voor de finale, hoef je team niets te betalen voor deelname aan de finale. Wij verzoeken vriendelijk om de kosten voor deelname uiterlijk 2 weken vóór de gekozen wedstrijddag over te maken naar de onderstaande bankgegevens.

Als je in de finale terecht komt, maak je kans op prijzen!

De drie beste teams van de finale winnen €75,- €50,- en €30,-
De drie beste individuele schutters winnen €35,- €25,- en €15,-

Bankgegevens VZOD-Zeelst

t.n.v.: VZOD inz. Beheer
Rekeningnummer: NL15 RABO 0159 671 485
Opmerking: Ladder 2022 met teamnaam