20 November 2021 hadden we Make-a-Wish bij VZOD om een wens in vervulling te laten gaan. De wens van het wish-meisje was om na een lang ziekbed een keer te kunnen schieten met haar vader en twee broers.

Bij binnenkomst bleek dat het Wishmeisje al kon boogschieten. Aan haar broers en vader hebben we een korte instructie gegeven en daarna zijn ze gaan schieten.

We zijn begonnen op 5 m maar na een paar rondjes zijn we op 10m gaan staan. Dit ging ze ook goed af. Ze hadden er duidelijk plezier in want ze bleven de pijlen maar wegschieten. Tussendoor hebben we wat informatie gegeven over handboogschieten en ze ook wat andere bogen laten zien.

Het Wishmeisje heeft ook een echte fotoshoot gehad op het buitenterrein van het gilde.

Als laatste hebben we ballonnen opgehangen en zijn het Wishmeisje en haar broers op de ballonnen gaan schieten. Ze hadden er erg veel plezier in.

Het meisje gaf aan dat ze het erg leuk had gevonden. Ze had er zichtbaar van genoten.

Vanuit VZOD zijn we super trots dat we dit samen met Make-a-Wish hebben kunnen oppakken. Helaas is de wens om live een PSV wedstrijd bij te wonen nog even uitgesteld, maar bij deze wensen we vanuit VZOD jullie alvast een mooie wedstrijd toe.